27 сент. 2008 г., 10:09

Видях те... 

  Поэзия » Другая
590 0 1

Видях те...

 

Видях те да идваш по моста,

който ни свързва в ежедневието.

Видях и онемях. Просто

сякаш попаднах в безвремието...

 

Видях те, ходещ с бодра стъпка,

весел и отворен към света.

Не исках да правя глупава постъпка,

затова погледнах града във пъстрота...

 

Видях те, но ти не ме видя.

Помислих си за момент:

„Какво съм си мислила, каква съм била?

Едва ли съм специална в очите на този човек...”

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??