14 мар. 2016 г., 19:48

Виновен 

  Поэзия
725 1 26

ВИНОВЕН

 

Виновен си, че правиш ме щастлива

и караш ме да чувствам се Жена.

Виновен - за страстта неутолима,

с която ме даряваш през нощта.

 

Виновен си за миговете нежност,

обгръщащи ме с плащ от топлина.

Виновен - за онази безметежност

и пристан тих на моята душа.

 

Виновен си за свойта всеотдайност,

за смисъла на всеки изгрев нов.

Присъдата - виновен до безкрайност.

Наградата е моята любов.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??