ВИНОВЕН
Виновен си, че правиш ме щастлива
и караш ме да чувствам се Жена.
Виновен - за страстта неутолима,
с която ме даряваш през нощта.
Виновен си за миговете нежност,
обгръщащи ме с плащ от топлина.
Виновен - за онази безметежност
и пристан тих на моята душа.
Виновен си за свойта всеотдайност,
за смисъла на всеки изгрев нов.
Присъдата - виновен до безкрайност.
Наградата е моята любов.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени