25 янв. 2008 г., 13:49

Виновна 

  Поэзия » Любовная
499 0 2
                                                     Виновна
Влюбена в себе си бях.
Че те боли от любовта ми, не разбрах.
Цветно виждах всичко за нас.
Че нежността я няма днес, осъзнах.

Издържал си на любовта ми ти,
но болката в теб вече крещи.
Търпял си ласките ми,
а за друга мислил си.

Лъжа е това. Лъжа е и любовта,
щом си тръгваш ти сега.
Вярвах сляпо аз в теб,
а ти погуби всичко в мен.

Аз съм виновна за това,
което става с нас сега.
Задържах любовта,
но и тя си тръгна в нощта.

Не знаеш колко болка изпитвам аз сега,
когато те виждам с другата.
Не знаеш какво ми е сега.
Погубих една мечта.

Ще те изтръгна от сърцето си.
Ще те забравя някой ден.
Но споменът, оставен от теб,
винаги ще бъде с мен.

© Йоанна Конова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Невероятно е
  • Е, спомените не са чак толкова лошо нещо. Но е добре да си останат просто спомени. Прибери поредния при останалите и давай напред.
    Със сигурност те чака нещо ново и вълнуващо!
Предложения
: ??:??