26 февр. 2007 г., 22:13

Високоволтажно 

  Поэзия
564 0 6

 

Тялото ми - тънката, полупроводникова нишка,

пръстите ти - прав, високоволтажен ток,

докосни ме - моля те, аз много искам

от ласките ти да изпадна в шок.

 

 

Пусни ми цялото си напрежение,

нека инсталацията ми да прегори,

нека падне мъжкото ми снаряжение,

с най-силния волтаж ме разтреси.

 

 

Дори и да изтряска в мен бушона

и да прескочат хиляди искри,

ти давай - натисни бутона,

разума във мен да окъси.

 

 

Че славна ще е таз искра,

в която мигом ще пресветна,

аз искам да я вкуся, веднага,

дори да гръмна, на момента.

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??