Вкаменени лица.
Нрави прекроени.
Вледенени сърца.
Спомен без корени.
Без обич и вяра
изнизват се дните -
как да прокараме
път към душите си...
Студени въглени
вместо очи.
В себе си влюбени,
убихме мечтите.
Ето ни в нищото -
миг от Вселената.
Непонятно бунище
за поколенията.
© Димитър Никифоров Все права защищены
но, викаш, една птичка пролет не прави, нали?
поздрав!