5 февр. 2009 г., 09:08

Вместо обещание 

  Поэзия
639 0 4
 

 

Аз няма да свалям звезди от небето.

И няма да прося за обич насила.

Ще стрелям по теб с любовта на сърцето,

където гнездо от надежда е свила!

 

 

Аз няма да падна пред теб на колене.

И няма да лъжа с измамни слова.

Ума ти ще вържа с куплети, родени

oт сънища будни и сляпа мечта!

 

 

Аз няма със теб да живея навярно.

Не ще се събуждаш до мен сутринта.

Не бих те оставил обаче коварно,

когато в живота ти спре Есента!

 

© Велизар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??