4 мар. 2018 г., 21:52

Водопадът и момичето 

  Поэзия
311 0 0

Пред усмивката на

летния ден

небрежна и алена

полата нави си на кръста

нагази

В гърдите ѝ розови

впи се

разхладата на пръските млади

Водопада 

страстно целуна

 

И мен съвсем ме забрави

 

© Емил Павлов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??