4.03.2018 г., 21:52 ч.

Водопадът и момичето 

  Поезия
306 0 0

Пред усмивката на

летния ден

небрежна и алена

полата нави си на кръста

нагази

В гърдите ѝ розови

впи се

разхладата на пръските млади

Водопада 

страстно целуна

 

И мен съвсем ме забрави

 

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??