Mar 4, 2018, 9:52 PM

Водопадът и момичето 

  Poetry
310 0 0

Пред усмивката на

летния ден

небрежна и алена

полата нави си на кръста

нагази

В гърдите ѝ розови

впи се

разхладата на пръските млади

Водопада 

страстно целуна

 

И мен съвсем ме забрави

 

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??