5 нояб. 2011 г., 17:38

Връщам се 

  Поэзия
583 0 4

Във нощ една такава

небето е катран и писък

ръцете ме предават

звездите на въже увисват

в очите ми мечти кинжали

сърцето хартиени любови пали

и връшам се за да убия мрака

едни деца усмивката ми чакат 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??