Във нощ една такава
небето е катран и писък
ръцете ме предават
звездите на въже увисват
в очите ми мечти кинжали
сърцето хартиени любови пали
и връшам се за да убия мрака
едни деца усмивката ми чакат
© Радка Иванова All rights reserved.