5.11.2011 г., 17:38 ч.

Връщам се 

  Поезия
582 0 4

Във нощ една такава

небето е катран и писък

ръцете ме предават

звездите на въже увисват

в очите ми мечти кинжали

сърцето хартиени любови пали

и връшам се за да убия мрака

едни деца усмивката ми чакат 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??