Вселената помолих...
Вселената помолих
да погледне вътре в мен
и това, което види,
да отнесе до теб.
В тишината на нощта
чуй звездите как шептят:
"Тя обича те,
към нас поглежда
и за теб копнее!"
Погледни луната,
нека да я видим двама
и под нейното лице
си мечтая съмо
"Целуни ме!"
Под безкрая на небето
почувствай вятъра
с него от сърцето
ти изпратих нежността!
Почувствай вятъра,
чуй звездите как шептят,
погледни луната
и ще познаеш любовта!
© Люси Трифонова Все права защищены