1 июл. 2012 г., 16:40

Всичко написано 

  Поэзия
894 0 6

 

Еволюирам до стих, в който ти си
главна мисъл и спомен, и цвят.
Всъщност ти си ми всичко написано,
сякаш взет от сърцето цитат.

Принизявам света, с теб орисан,
до поляна, до стъпка, до път.
Път, посипан със всичко написано.
Дето слепите даже четат.

Заговарям света лаконичен,
тишината изправям на съд.
Само в този живот те обичам.
Затова нямам право на смърт.

© Мартин Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??