Прекрасни делфини почитат безспир
Агве - повелител на водната шир.
В среднощна доба молител смирен
пали бяла свещ в чест на Ла Сирен.
Стиснал жезълът покрит със топази,
Самеди древните гробници пази.
Предвестник на болести, зло и раздор
в тъмата пристъпя самия Зандор.
© Акеми Йошида Все права защищены
Истината казвам.