Dec 12, 2020, 4:20 PM

Вуду 

  Poetry » Other
368 0 7

Прекрасни делфини почитат безспир

Агве - повелител на водната шир.

В среднощна доба молител смирен

пали бяла свещ в чест на Ла Сирен.

 

Стиснал жезълът покрит със топази,

Самеди древните гробници пази.

Предвестник на болести, зло и раздор

в тъмата пристъпя самия Зандор.

© Акеми Йошида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??