16 дек. 2004 г., 23:35

Върни се 

  Поэзия
1053 0 0

Къде зарея се пак мое вдъхновение,
без теб се задушавам, като в ризница.
Годините пораснаха, но ние с тебе
останахме си същите наивници.

Ти ме напускаше и пак се връщаше,
а аз те търсех и винаги намирах.
Наказваше ме, гръб ми обръщаше.
Възкръсвах аз и пак умирах...

Даряваше ми сили, вяра и търпение,
не бих могла без тебе да живея...
Разочаровах ли те, мое вдъхновение?
Загина ли или отново се зарея?...

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??