5 июн. 2018 г., 01:38  

Вървим 

  Поэзия » Другая
1144 3 3

През хиляди сърца, потъпкани в калта,

Вървим, вървим, вървим!

Връз множество души от нас погубени,

Вървим, вървим, вървим!

 

Тъжим ли след това, поглеждайки назад?...

Напред, ...вървим, вървим, вървим!

 

Над бели рози с цвят червен,

от кърви чужди напоени,

Вървим напред, вървим, вървим!

 

А накъде или защо?

Към себе си или какво?

Кой ще ни каже?

 

Вървим, през костите на своите решения!

И продължаваме.

 

Вървим?!.....

 

© Кат Кат Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Накъде вървиш, човеко? »

36 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви, дойде в "точния момент" , цал ден ми беше в главата, просто реших да учваствам, иначе бих го пуснала така)
  • Много силен, съдържателен стих! Успех в конкурса, Кат!
  • Успех, Кат! Изключителен стих!
Предложения
: ??:??