Събуждаш се сутрин…
поглеждаш през прозореца…
отново виждаш мрачното сиво небе.
Вятър духа пожълтелите есенни листа
в самотното и изоставено от много хора селце...!
Къде отиде пролетта, къде отиде любовта, а надеждата...!?
Излизаш от вкъщи и тръгваш без посока.
Пътят е дълъг, а времето лети!
Търсиш някого, в когото би искала да повярваш…
но това би било трудно, разбери...!
Животът е алчен, животът те смачква...!
Вдигни глава и направи стъпка напред...!
Забрави миналото, продължи напред...!
Защото бъдещето очаква теб...!
© Вероника Все права защищены