20 авг. 2008 г., 17:55

Въздушна целувка 

  Поэзия » Любовная
502 0 1
Този път аз си заминавам,
но с теб не се сбогувам.
Да се сбогувам не позволявам,
въздушно отдалече те целувам...

Към неизвестното бъдеще протягам ръка,
където някой, някъде ме чака.
Оставям се в оковите на своята съдба.
Но пак тебе ще търся в мрака...

Днес съм тук за последно,
може би скоро ще се завърна.
Сърцето ми отново ще бъде сломено
и въздушно отдалече ще те целуна...

Сега да кажа "сбогом" не бих посмяла.
Ще замълча, сълзите нека спестя.
Нека си тръгна, но да няма раздяла.
Аз винаги ще бъда с теб, дори след смъртта...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??