19 июн. 2008 г., 11:56

Възкръснал ангел 

  Поэзия » Другая
595 0 7

Жена на дявола да бъда, искам.

Да ме обича той безкрайно много.

И въпреки омразната си същност,

сърцето си на мен да отдаде.

Тогава с всичката си обич

аз ще стопля сърцето му, от студ сковано.

Ще напоя с капки нежност

изсъхналата му душа.

Ще изпълня празните очи

със светлина и с вяра.

Ще изтръгна плевелите зло.

Слънце ще посея.

И ще чакам.

Да поникне лъч надежда.

Да възкръсне ангелът в него.

© Силвия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??