8 апр. 2017 г., 00:22

Waiting game 

  Поэзия » Свободный стих
222 2 1

Чакането е изкуство,

което ако не владееш

истински,

се пържиш в собствен сос,

както лятото на някоя пейка,

в тъжен следобед когато

осъзнаваш, че няма да

видиш баба си никога повече.

 

Чакала съм хиляда години,

правим го през

по-голямата част от живота и

понякога наистина нищо

не се случва,

обаче

на кого му пука.

Обичам

да ми дишаш в гръбчето.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Стихотворение с неочакван край!Винаги можеш да изненадаш човек,Ивона!
Предложения
: ??:??