20 мар. 2016 г., 20:10

xxx8 

  Поэзия » Любовная
308 0 2

                                    На Емо

 

"Няма да те дам на никой!" казах.

Бях готова всеки да прегазя,

който ти посегне към сърцето.

"С мене трябва то да е заето.

С пълни шепи обич да ми дава."

Не очаквах... Имало такава,

дето дебнела да те отнеме.

Нямали сме с тебе много време.

Но не знаехме... (Уви, не можем

всеки следващ ден да предположим.)

Тя бе млада, даже по-красива,

ала хладна... Аз бях жива, жива,

но не можех с нея да се боря...

Покорих се ... и какво да сторя...

Бе съперница неумолима.

С Девата с Косата ти замина.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??