4 мар. 2016 г., 18:54

За... 

  Поэзия
1721 0 14

За всяка непоискана любов,

останала стаена във сърцето,

за непотърсеното цвете в угарта,

разцъфнало само сред ветровете,

за хиляди изгубени слънца,

зад хребета далечен неподети,

и за самотната, отронена сълза,

тъй неразбрана, се молете.

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??