Mar 4, 2016, 6:54 PM

За... 

  Poetry
1739 0 14

За всяка непоискана любов,

останала стаена във сърцето,

за непотърсеното цвете в угарта,

разцъфнало само сред ветровете,

за хиляди изгубени слънца,

зад хребета далечен неподети,

и за самотната, отронена сълза,

тъй неразбрана, се молете.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??