5 нояб. 2013 г., 20:14  

За края 

  Поэзия » Другая
389 0 1

със сигурност
ще съм ти последния дъжд
и последната глътка
преди да си тръгнеш
стискайки блузата ми

 

и последния глас

 

ще ме смесиш със вувузелите
две секунди в които
страхът те отпуска

 

ще съм топлите устни
които ще сдъвчеш безвкусно

 

тридесет стотни след тях
ще съм ледена пот
по гръбнака
към дупето ти

 

и метално ще гракне
телефонният глас
той
ни напусна

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Когато си отида от света
    корав и непречупен - но пречистен -
    вий знайте - пред лицето на смъртта
    изпитвах аз не страх, а любопитство....
Предложения
: ??:??