29 мар. 2018 г., 01:14

За писането ми 

  Поэзия » Философская, Гражданская, Другая
290 1 4

Не съм поет, аз просто пиша кратко

и влагам вътре цялата душа.

Не знам дори, дали съвсем е гладко –

написаното с моите слова.

 

Но чувствам, нужно ми е да го правя,

да слагам думи в кратичък куплет.

И не защото Аз да се прославя,

а себе си да вкарам сам във ред.

 

Съвсем не искам, всеки да хареса

отчупените мисли от ума.

В главата – сякаш печатарска преса,

задвижва се от Земната съдба.

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??