17 нояб. 2011 г., 20:37

За сбогуване 

  Поэзия
2086 2 13

Не искам да се сбогуваме. Мразя.

Нека по-скоро това да отмине.

Ще се чуваме, да - по празници.

Ще оредяват те с всяка година.

Ще си пишем писма, да разкажем

нещо ново, кой как я кара…

Ще се лъжем, макар и да знаем,

че всичко е същото старо.

И последният спомен ще стихне.

На парчета в мен нека се пръсне.

Изгорете след мен тези стихове.

Прочета ли ги – ти ще възкръснеш.

© Мартин Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??