16 июн. 2007 г., 00:17

Забравен 

  Поэзия
826 0 1

Една красива нощ и много мъка.
Една звезда ще падне, тя е мъртва.
Едно сърце от болката ще стене.
Едни сълзи - те вечно ще текат
заради тебе.
Но идва ден и всичко си отива.
И пия аз кафе с една цигара.
Отлита пушекът,
а с него тръгва си и споменът за тебе.
Цигарата гори и тлее във сърцето ми
последната любов към тебе.
И щом цигарата изгасне,
аз ще те забравя.
Ще смачкам и последната любов
към теб във пепелника.
Какво от туй,
кутията е пълна.
Ще свърши първата цигара,
идва втора.
И тъй цигара след цигара,
всичко си отива.
И любовта, и мъката,
и всеки спомен.
Забравям аз, че някога си съществувал.
Забравям и че някога си ме обичал.
Изпивам си кафето
и си заминавам.
А ти, забравен,
ще изтлееш в пепелника... 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??