Забравих!
За вчера, за днес и за утре.
Когато устните ти - моите допряха,
когато очите ти - огледало ми бяха,
когато прегръдката ти - одеало ми беше
и времето не вървеше.
Когато сърцето си при теб си оставих
от горещия студ да го пазиш!
В прегръдката ти искам да се скрия
знам ще ме защити
и в очите ти топли нека пак да видя,
как и твоето сърце - за мен гори!
© Еленка Гишина Все права защищены