May 16, 2021, 8:47 PM

Забравих 

  Poetry » Love, Free verse
381 0 1

Забравих!
За вчера, за днес и за утре.
Когато устните ти - моите допряха,
когато очите ти - огледало ми бяха,
когато прегръдката ти - одеало ми беше

и времето не вървеше. 
Когато сърцето си при теб си оставих

от горещия студ да го пазиш! 
В прегръдката ти искам да се скрия

знам ще ме защити
и в очите ти топли нека пак да видя,
как и твоето сърце - за мен гори!
 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??