Нахлуваш във кръвта ми безпощадно.
Превземаш всичко в щурма си на мъж.
Помиташ, окупираш и заграбваш...
Една красива и желана женска смърт.
Говориш ми. Зовеш ме. Аз те чувам...
От името ми всеки звук ковеш.
Задъханата струя плъзва диво.
Преплетено горим в едничка свещ.
Какви ти ритуали в стилни зали?
Какви ти разлики по иистърн тайм?
През сто земи от Бога сме венчани
в една душа към светлия безкрай...
© Людмила Билярска Все права защищены