Jul 22, 2009, 11:55 AM

Задъхано 

  Poetry
545 0 11

Нахлуваш във кръвта ми безпощадно.

Превземаш всичко в щурма си на мъж.

Помиташ, окупираш и заграбваш...

Една красива и желана женска смърт.

Говориш ми. Зовеш ме. Аз те чувам...

От името ми всеки звук ковеш.

Задъханата струя плъзва диво.

Преплетено горим в едничка свещ.

Какви ти ритуали в стилни зали?

Какви ти разлики по иистърн тайм?

През сто земи от Бога сме венчани

в една душа към светлия безкрай...

© Людмила Билярска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??