26 мая 2017 г., 13:15

Заедно 

  Поэзия » Любовная
549 2 5

Мина година, минава и втора,

а ние сме заедно и без умора

обичам те аз и обичаш ме ти.

И времето тъй неусетно лети

щом с твоето време и свят се преплита.

Денят ми е кратък и нямам насита

да вкусвам живота си, живота ни общ.

Във мигове сладки да тъна в разкош,

разкошът на нашите светли усмивки,

на утрини свежи, на вечери пивки.

Мина година, минава и втора

и още години не ще сещам умора

да бъда до теб и да бъдеш до мен

в минутите кратки, във дългия ден.

Да чакаме сетните мигове общи,

косите ни бели, спокойните нощи,

децата и внуците ведри, засмени,

очаквани днес, а утре големи.

 

06.01.2016г.

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??