22 окт. 2007 г., 14:04

Закодирано 

  Поэзия
534 0 10
 

                      Закодирано


               Изпълнена тишина...


               Аз и ти. На ръба...


               Всичко е казано.


               Продължаваме... Тихо.


               С учестени импулси


               кодираме усещания...


               И дръзките послания


               пътуват към безкрайността...


© Павлина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??