22.10.2007 г., 14:04 ч.

Закодирано 

  Поезия
531 0 10
 

                      Закодирано


               Изпълнена тишина...


               Аз и ти. На ръба...


               Всичко е казано.


               Продължаваме... Тихо.


               С учестени импулси


               кодираме усещания...


               И дръзките послания


               пътуват към безкрайността...


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??