Oct 22, 2007, 2:04 PM

Закодирано 

  Poetry
533 0 10
 

                      Закодирано


               Изпълнена тишина...


               Аз и ти. На ръба...


               Всичко е казано.


               Продължаваме... Тихо.


               С учестени импулси


               кодираме усещания...


               И дръзките послания


               пътуват към безкрайността...


© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??