11 сент. 2010 г., 22:57

Закрила 

  Поэзия
952 0 1

Закрила

Закрила в стих, в куплет...
Търся себе си, ала не се намирам…
Времето объркано… без ред, 
настояще и бъдеще ги сливам…
Ръка към себе си протягам… 
Тишина и спомени - потъват в мрак,
случи ли се нещо? 


Питате - как? 

Болка, рана-пъзел с липсващо парче...
Помагам ли си? Всъщност - не. 
Мисли объркани и спомен сив...
Падам на пода – крясък мълчалив.
Себе си търся, ала не се намирам...
Изгубена надежда, пепел, страх... 
Мисли пропилени, спомен в прах...

© Станислава Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??