Закрила
Закрила в стих, в куплет...
Търся себе си, ала не се намирам…
Времето объркано… без ред,
настояще и бъдеще ги сливам…
Ръка към себе си протягам…
Тишина и спомени - потъват в мрак,
случи ли се нещо?
© Станислава Цветкова Всички права запазени