25 февр. 2022 г., 15:51

Закъснялата 

  Поэзия » Любовная
255 0 0

Как е трудна такава любов, закъснялата,

пълна с много въпроси - игли,

и изтръпвам от мисли, и стопявам се цялата,

и от много любов пак боли.

 

А те търсих отчаяно в делник и в сънища,

в непознати очи и във чужди лица,

и грешах в самота, и жадувах те искрено,

и превърнах душата си в рана - душа.

 

Най-накрая животът ни срещна със тебе,

с много болка в очите, с чупливи сърца,

просто мъж и жена, зажадняли за нежност

и понесли в сърцата си пак любовта.

 

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??