Тази вечер искам да поплача тихо...
И искам от себе си да скрия свойте сълзи.
Във тъмното да се прикрия плахо...
и да поплача за света.
Тази вечер, самотата с мен реши
да въздигне святост и тревога
и да покаже на света,че любовта
човешка не е лудост...
А ти бащицо, вятър, грях, лъжа и страст
родителю на самота красива...
не вярваш ли на любовта.
Или изпуснал си я в земята дива.
Не плачи сърце... не си предадено,
За Бога... осъзнай се пратеник си ти...
Бъди човек, макар и с болка
но човешкото в душа своя запази.
© Ангел Все права защищены