6 мая 2021 г., 09:06

Защо 

  Поэзия
201 0 1

 

     Не желая да питам защо,

     но въпросите идват самички,

     какво стана, стана ли нещо, какво,

     че сега съм самотна, самичка?

 

     Излетяха годините бързо

     поглед назад щом обърна.

     Направих ли, казах ли нещо несвързано,

     та сега самота ме обгърна?

 

     Този лист май единствен остана

     да изливам на него душата си -

     непотърсена, непомилвана и незвана,

     ненужна никому, замълчана.

 

 

© Лидия Кърклисийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки носи своята орисия! Питаме се, но понякога отговорите са закъснели! За това винаги гледай напред!
Предложения
: ??:??