9 мая 2012 г., 17:37

Защо ли? 

  Поэзия » Любовная
570 0 1

Защо ли плача? Страшно ми е хубаво,

когато си при мен сега в мечтите.

Дори да знам, че утре ще си с друга,

за изневярата ти няма да те питам.

За теб умирам и след миг се раждам,

от студ треперя, после ме гори...

Събарям мигове, стени изграждам...

Усмихвам се, а след това боли...

И все си вътре в мен... И все те чувствам...

Благоговея като пред триптих.

В сърцето ти и в топлите ти устни

аз себе си отново преоткрих. 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??