26 нояб. 2004 г., 13:14

Защо те няма вече? 

  Поэзия
997 0 2

Защо те няма вече?

 

Стъклото в плътта ми ще се вреже.

Ти далече си от мен вече...

Затворена съм в клетка,

и от мъка вехна.

Дали ще изгрее слънцето и това утро?

Или мрака ще е навсякъде, както в душата ми.

Дали поточето ще е така игриво, бистро?

Или ще е мъртво и тихо като сърцето ми.

Искам да съм с теб и да съм твоя.

Една целувка и последно сбогом, любов моя...

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??