8 дек. 2017 г., 21:39

Защо тъй уплашено гледаш 

  Поэзия » Философская
330 0 3

Защо тъй уплашено гледаш...

към моите морни гърди...

ти мигар за първи път виждаш...

човек, който няма сърце...

 

бездънната яма в гръдта ми...

за нея виновна си ти...

ти чувствата мои открадна...

превърна сърцето ми в прах...

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??