8.12.2017 г., 21:39 ч.

Защо тъй уплашено гледаш 

  Поезия » Философска
329 0 3

Защо тъй уплашено гледаш...

към моите морни гърди...

ти мигар за първи път виждаш...

човек, който няма сърце...

 

бездънната яма в гръдта ми...

за нея виновна си ти...

ти чувствата мои открадна...

превърна сърцето ми в прах...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??