Защото
Защото не си готов за омраза,
тя иде.
Защото не си готов да си сам,
самота те измъчва.
Защото не си готов да чуеш, да видиш,
да загубиш, дори и да страдаш...
Бог знае кога да даде.
Защото не си готов да обичаш,
обичта иде.
Защото не си готов за утеха,
я имаш.
Защото не си готов за щастие...
Бог знае кога да възпре.
© Албена Стефанова Все права защищены