23.09.2010 г., 20:40 ч.

Защото 

  Поезия » Философска
551 0 3

Защото

 

 

Защото не си готов за омраза,

тя иде.

Защото не си готов да си сам,

самота те измъчва.

Защото не си готов да чуеш, да видиш,

да загубиш, дори и  да страдаш...

Бог знае кога да даде.

 

Защото не си готов да обичаш,

обичта иде.

Защото не си готов за утеха,

я имаш.

Защото не си готов за щастие...

Бог знае кога да възпре.

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??