Sep 23, 2010, 8:40 PM

Защото 

  Poetry » Phylosophy
552 0 3

Защото

 

 

Защото не си готов за омраза,

тя иде.

Защото не си готов да си сам,

самота те измъчва.

Защото не си готов да чуеш, да видиш,

да загубиш, дори и  да страдаш...

Бог знае кога да даде.

 

Защото не си готов да обичаш,

обичта иде.

Защото не си готов за утеха,

я имаш.

Защото не си готов за щастие...

Бог знае кога да възпре.

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??